Preview Mode Links will not work in preview mode

25% med Palmgren och Skoog

Dec 28, 2021

Barbro Westerholm behöver egentligen ingen närmare presentation. Det skulle inte heller rymmas på det här utrymmet. Sveriges äldsta riksdagsledamot. Om varför hon inte valt ett pensionärsliv, vad det är som driver henne, varför hon inte vill bli återvald i höst och vilka nya uppdrag hon kan tänka sig.


Dec 16, 2021

Fredrik Hillelson, VD för Novare Executive Search, en av Sveriges ledande rekryteringsfirmor för chefer. Tar bland annat upp synen på äldre när man rekryterar. Finns det fördomar och var kommer de ifrån? Varför är det så få 60-åringar som tillsätts på topposter och stämmer det att man tappar i...


Dec 8, 2021

Kerstin Brunnberg, radiolegendar och bland annat tidigare VD för Sveriges Radio och ordförande Kulturhuset/Stadsteatern. Fyller 80 i februari och har haft hur många uppdrag som helst sen hon gick i pension som 67-åring. I samtal med Ingmar Skoog och Anders Palmgren bland annat om att få toppuppdrag efter 65.


Dec 8, 2021

Anders Ferbe är gäst i programmet och var ordförande i Delegationen för senior arbetskraft och bland annat ordförande även i Metall. Handlar bland annat om hur fler ska kunna jobba längre om de vill. Och hur tacklar han problemet för facken som drivit på för lägre pensionsålder att nu argumentera för högre.


Dec 1, 2021

Vad kommer det att ha för betydelse i valet nästa år att 28,1 procent av de röstberättigade är 65-plussare? Statsvetarna Sören Holmberg och Maria Solevid analyserar och förklarar.